nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten ICFR Talentaward bekend

De 10 halve finalisten voor de ICFR Talentaward zijn bekend.

Via de Facebookpagina van de Talentaward kon er gestemd worden op 16 genomineerde talenten. De 8 kandidaten, die de meeste stemmen wisten te verzamelen, gaan door naar de halve finale. Dit zijn: Badr Maghrani, Dario Di Mango, Felix van den Berg, Gillian Graven, Jannick Hamberg, Jeroen Coelen, Martine Bakker en Midge Hazewinkel. De jury kende twee wildcards toe aan Eloah Udenhout en Huibert-Jan van Roest.

De halve finale vindt plaats op 3 oktober in V11 – toegang is gratis. Uit deze 10 halve finalisten gaat de top 3 door naar de finale die op 7 oktober plaatsvindt tijdens het International Comedy Festival Rotterdam. Zij strijden voor de ICFR Talentaward 2017 vakjuryprijs en de ICFR Talentaward 2017 publieksjuryprijs.

Meer info:
www.icfr.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...