nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Comedy Talent Award 2018 bekend

De deelnemers van de Comedy Talent Award 2018 zijn bekend.

In totaal zijn er vier selectierondes. Iedere avond betreden 15 à 16 acts het podium. Dit is de indeling:

Dinsdag 9 januari: Jeroen Bloemhoff, Marc van Gestel, Arnold Baldé, Nadaav Chermon, Wietske Dijkstra, Rachel Morton-Young, Jeroen Coelen, Coba Beugeling, Wim Janssens, Amelie Albrecht, Jannick Hamberg, Gokham Kizibuga, Mathias Hellemans, Sergio Bunsee en Rik Bosmans.

Dinsdag 16 januari: Rick Kuitems, Mathijs Dordregter, Thomas van der Hulst, Bader El Khalfi, Sem van der Borne, Sander van Putten, Nadja Schijveschuurder, Felix van den Berg, Rima Kawuwung, Dena Vahdani, Gillian Graven, Marcel Bamberg, Khadija Sabriye, Sammy van der Vaart, Sien van den Brande en René Spekschoor.

Dinsdag 23 januari: Henk Doedens, Jeroen Engeln, Luc Howie Duzzith, Yannick Noben, Jasper Nijzink, Dario di Mango, Jason Tegelaar, Helga Rosendaal, Tim van ’t Hul, Amber Doets, Eva Steenhuizen, Claude Willaert, Nik Goedemans, Marielle Dekker, Jacob Adriani en Eduard Vos van Steenwijk.

Dinsdag 30 januari: Henk van Huisstede, Sergei Lopouchanski, Nicky Roeg, Stefan Hendrikx, Robin Versluis, Jet van Dam, Semme Bullinga, Johan van Hespen, Oscar Smit, Midge Hazewinkel, Rami Alnima, Chislaine van der Nat, Patrick Van den Kieboom, Arno Bottse en Kachun Cheung.

De halve finales vinden plaats op 9 en 16 februari. De finale is op 9 maart. Alle avonden vinden plaats in het Comedyhuis in Utrecht.

Het doel is een plekje te winnen op het Utrecht International Comedy Festival op 6 en 7 april 2018 in TivoliVredenburg.

De editie van 2017 werd gewonnen door Vincent Voeten (juryprijs) en Thjum Arts (publieksprijs).

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon