nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw op Netflix: Comedians in cars getting coffee

Vanaf nu te zien op Netflix: Comedians in cars getting coffee met Jerry Seinfeld.

“De Amerikaanse comedian Jerry Seinfeld combineert zijn favoriete bezigheden koffie drinken, auto’s rijden en kletsen met collega-comedians. Alle negen seizoenen van deze webserie zijn nu beschikbaar via Netflix. Met o.a. Larry David, Ricky Gervais, Carl Reiner, Mel Brooks, Sarah Silverman, David Letterman, Don Rickles, Chris Rock, Louis C.K., Patton Oswalt, Jay Leno, Aziz Ansari, Jon Stewart, Kevin Hart, Amy Schumer, Bill Burr, Jimmy Fallon, Bill Maher, Trevor Noah, Stephen Colbert, Steve Martin, Garry Shandling, Jim Gaffigan, John Oliver, Kristen Wiig, Norm Macdonald, Cedric the Entertainer, Lewis Black.”
www.netflix.com

foto: Netflix

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.