www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Arie Koomen, Ashtonia, André van Duin

Arie Koomen zal op 27 januari het Nederlands kampioenschap ‘Mens Erger Je Niet’ in Emmeloord openen. Koomen neemt zelf ook deel aan de eerste rond van het kampioenschap, dat dit jaar voor de 40ste keer plaatsvindt.
meer info

Amigos y Amigas! Hebben jullie hem al voorbij zien komen? De nieuwe commercial van ASHTONIA 2018? Hij is nu te zien op tv. En we hebben meer nieuws… Er zijn extra voorstellingen in de verkoop! Koop snel je kaarten: http://ashtonia.ashtonbrothers.nl/

Geplaatst door Ashton Brothers op vrijdag 26 januari 2018

De nieuwe commercial voor de nieuwe editie van Ashtonia met de Ashton Brothers. Er zijn ook weer extra voorstellingen in de verkoop gegaan.
ashtonia.ashtonbrothers.nl

André van Duin heeft plannen om een nieuw seizoen te maken van Animal crackers. Van Duin kreeg de smaak weer te pakken nadat hij de voice-over deed voor de natuurdocumentaire Wild. Het is nog niet bekend wanneer en op welke zender het programma te zien zal zijn.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...