nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe theatershow ‘List, Shaffy & Piaf’

Renée van Wegberg gaat in 2019 opnieuw nummers van Liesbeth List vertolken in de nieuwe theatervoorstelling ‘List, Shaffy & Piaf’. Dit seizoen staat van Wegberg nog op de planken als Liesbeth List in de gelijknamige musical.

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal van Wegberg met enkele jonge zangers nummers uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf brengen. Daarnaast komen ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis en Toon Hermans aan bod, omdat List zelf ook liedjes van hen gezongen heeft.

‘List, Shaffy & Piaf’ is vanaf mei 2019 tot eind 2019 in de theaters te zien.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...