nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Kamal Kharmach, Walter Baele, Tineke Schouten

Kamal Kharmach heeft deze maand zijn derde donutzaak in Antwerpen geopend. Zijn eerste Donuttello op de Oude Koornmarkt opende in september de deuren, de tweede in de overdekte markthal Mercado volgde enkele maanden later en nu heeft hij zijn derde winkel in het shoppingcenter Grand Bazar. Alle drie de filialen liggen vlak bij de Groenplaats.

Walter Baele gaat de rol van koning vertolken in ‘Er was eens…’, een sprookjesconcert waarbij de rode draad telkens een actueel thema bij jongeren is. Bedoeling van dit sprookjesconcert is er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. De eerste editie draait rond het gebruik van sociale media bij jongeren en vindt plaats op 31 maart in de Antwerpse Lotto Arena.
www.lotto-arena.be

Vanaf deze week zal in een aantal delen de theatervoorstelling LOL Inclusive van Tineke Schouten te zien zijn op haar Youtube kanaal. Iedere week wordt een nieuw deel toegevoegd.
Youtube: Tineke Schouten

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...