nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kick van der Veer schenkt Edison Drs P aan Leeskabinet

Kick van der Veer heeft de Edison voor het dubbelalbum ‘Drs. P CompilĂ© sur CD’ uit 1992 geschonken het Rotterdamsch Leeskabinet. Van der Veer kreeg de prijs uit de nalatenschap van Heinz Polzer. Van der Veer was samen met Owen Schumacher de samensteller van het album.

In november vorig jaar werd de boekenverzameling van Heinz Polzer, ook wel bekend als Drs P, overgedragen aan het Rotterdamsch Leeskabinet, te vinden in de bibliotheek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Van der Veer vindt dat de Edison bij de nalatenschap van de doctorandus in het Leeskabinet thuishoort.

De expositie over Drs P in het Leeskabinet is nog tot en met maart te zien.
website Rotterdamsch Leeskabinet

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.