nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boom Chicago viert jubileum in Theater Carré

25 jaar geleden introduceerde Boom Chicago improvisatie comedy aan het Nederlands publiek. Dit 25-jarig jubileum wordt op 14 juli in Theater Carré gevierd.

De Amerikaanse komiek Seth Meyers, die als lid van Boom Chicago enige tijd in Amsterdam woonde, treedt om 18:00 uur op. Meyers is de ster van zijn eigen late night show ‘Late Night met Seth Meyers’ en was in januari dit jaar de gastheer van de Golden Globes.

Om 21:00 uur begint de tweede show van de avond, ‘Boom Chicago & Friends’. Naast enkele namen van Boom Chicago, zoals Seth Meyers, Josh Meyers, Ike Barinholz en Amber Ruffin (nu nog schrijver bij Seth Myjers late night show en binnenkort krijgt ze haar eigen show ‘Going Dutch’), doen ook Ruben van der Meer, Jelka van Houten, Wilko Terwijn en Horace Cohen mee. Meer namen worden later nog bekend gemaakt.

De opbrengst van deze avond gaat naar het InterActing, dat werd opgericht door Saskia Maas, CEO van Boom Chicago. InterActing leert kinderen met autisme sociale vaardigheden en begrip door middel van improvisatie.

Meer info en kaarten:
www.carre.nl
www.boomchicago.nl

Categorie: International | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...