www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voorstellingen Iliza Shlesinger verplaatst

De optredens van de Amerikaanse comedian Iliza Shlesinger in Vlaanderen en Nederland zijn verplaatst vanwege redenen.

Het optreden dat op vrijdag 13 april in het Zuiderpershuis te Antwerpen zou plaatsvinden heeft bovendien een nieuwe locatie. De nieuwe datum en locatie is zaterdag 21 april in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Bezoekers, die reeds een kaartje gekocht hebben voor het Zuiderpershuis, worden persoonlijk verwittigd. Tickets voor de nieuwe datum gaan morgen vanaf 10:00 uur in de verkoop.
www.arenbergschouwburg.be

Het optreden van Shlesinger in Nederland is verplaatst van 14 april naar 22 april, nog steeds in de Melkweg in Amsterdam.

Shlesinger viel op door als enige vrouw een seizoen van de NBC’s Last Comic Standing te winnen. Vervolgens maakte ze comedyspecials als ‘War Paint’, ‘Freezing hot’ en ‘Confirmed kills’ die allemaal te vinden zijn op Netflix. Sinds vorig jaar heeft ze ook haar eigen late night show ‘Truth & Iliza’.

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...