nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roue Verveer in Nederlandse stemmencast “Pieter Konijn”

Roue Verveer maakt deel uit van de stemmencast van de film “Pieter Konijn”, waarin hij te horen is als Jan Willem de Haan. Andere stemmen worden ingesproken door o.a. Tommie Christiaan (Pieter Konijn), Do en Jan Versteegh.

In de film loopt de vete tussen Pieter en Mr. Verhoef zodanig uit de hand dat ze reikt tot Lake District en Londen. De rivaliteit tussen hen is ontstaan wanneer Pieter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Verhoef, terwijl deze zijn tuin juist vrij van konijnen probeert te houden. Bovendien willen ze ook allebei het hart winnen van de dierenliefhebster die naast de deur woont.

“Pieter Konijn” is vanaf 23 maart 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.


Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...