www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra voorstellingen Neerlands Hoop in Concert

We schreven al eerder dat op dinsdag 13 maart 2018 Freek de Jonge een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten in Koninklijk Theater Carré presenteert en dit ter ere van het verschijnen van de langverwachte oeuvrebox van Neerlands Hoop. Deze artiesten, waaronder Paul de Leeuw, Paul de Munnik en Kommil Foo, zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen.

Op 5 en 6 maart vinden er ook in de Verkadefabriek in Den Bosch twee voorstellingen van Neerlands Hoop in Concert plaats. De line-up voor de Verkadefabriek is wel een andere line-up dan in Theater Carré: in Den Bosch brengen o.a. Kiki Schippers, Kirsten van Teijn, Elke Vierveijzer, Jelle Amersfoort en Frank Boddin hun favoriete Neerlands Hoop nummer.

Meer info:
www.verkadefabriek.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...