www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Rechtvaardige Rechters keert tijdelijk terug op de radio

Het satirische programma ‘De Rechtvaardige Rechters’ komt na een afwezigheid van 12 jaar terug. Echter niet op tv – het programma liep indertijd op Canvas – maar keert terug naar de radio.

In ‘De Rechtvaardige Rechters’ leverde presentator, oftewel de opperrechter, Jo Van Damme (foto) samen met een panel van drie rechters (dit waren hoofdzakelijk comedians) commentaar op de actualiteit. In de nieuwe serie blijft Van Damme op zijn post en ontvangt hij panelleden die we nog kennen uit de klassieke versie, zoals Alain Grootaers, Bert Kruismans en Jan Verheyen. Aangevuld met nieuwkomers zoals Rik Verheye, Sven De Ridder, Jelle De Beule en Saartje Vandendriessche.

Vanaf zaterdag 31 maart zal het programma tijdelijk de radioquiz ‘De zoete inval’ vervangen op Radio 2 (BE) aangezien Luc Appermont, presentator van ‘De zoete inval’, druk bezig is met de voorbereiding van zijn theatertournee.

‘De rechtvaardige rechters’ wordt tot de zomer iedere zaterdag om 10.00 uur uitgezonden op Radio 2. Daarna komt ‘De zoete inval’ terug.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...