www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage Robert Long in Nieuwe Luxor Rotterdam

Op 22 oktober, het 75e geboortejaar van Robert Long, en op 23 oktober wordt er in het Nieuwe Luxor Rotterdam de hommage “Uit liefde en respect” gehouden om Long te eren voor zijn onvergetelijke bijdrage aan het Nederlandse lied.

Karin Bloemen, Gerard Cox, Joke Bruijs, Richard Groenendijk, Jenny Arean, Tommie Christiaan, Maaike Widdershoven, Dieter Troubleyn, Jan Dulles, Julia Herfst, Roberto de Groot en Sjors van der Panne zullen onder leiding van het Metropole Orkest zijn Nederlandstalige repertoire opnieuw ten gehore.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.
www.luxortheater.nl

Maaike Widdershoven, Dieter Troubleyn, Julia Herfst en Roberto de Groot, die allemaal meewerken aan deze hommage, zullen in het seizoen 2018-2019 ook met een hommage, ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’, langs de theaters trekken.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...