nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw op Netflix: Seth Rogen’s Hilarity for Charity

Vanaf 6 april te zien op Netflix: Seth Rogen’s Hilarity for Charity.

“Deze hilarische comedyspecial van Seth Rogen en vrienden biedt een combinatie van stand-up, sketches en muziek die alleen Seth kan bedenken. Met medewerking van o.a. Tiffany Haddish, Sarah Silverman, Michelle Wolf, John Mulaney, Michael Che, Michael J. Fox, David Chang, Ike Barinholtz, Chelsea Peretti, Kumail Nanjiani, Jon Lovitz, Jeff Goldblum, Sacha Baron Cohen, Nick Kroll, Post Malone, Chris Hardwick en Craig Robinson & The Nasty Delicious all star.”
www.netflix.com

foto: Netflix

Categorie: Elders op het web, International | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.