nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Steven Goegebeur

In september verschijnt ‘De Man van Morgen’ van Steven Goegebeur.

Hierin vertelt Goegebeur openhartig het verhaal achter zijn show ‘De Man van Morgen’. Een verhaal over veel vallen en opstaan, over bruggen die worden opgeblazen, nieuwe wegen die worden bewandeld, over foute vrienden en echte vrienden. Natuurlijk doorspekt met de nodige humor, een verhaal met een lach en een traan.

Aan de vooravond van zijn vierenveertigste verjaardag heeft Goegebeur gezondheidsproblemen. Het is niet vijf voor, maar vijf na twaalf. Hij moet dringend overgewicht kwijt, hij moet zijn levensstijl onmiddellijk veranderen. Hij staat voor meerdere belangrijke en moeilijke keuzes en je leest welke hobbels en bobbels er op zijn pad lagen.

‘De Man van Morgen’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Vrijdag.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...