www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Winnaars Utrechts Kleinkunst Festival bekend

De juryprijs van de tiende editie van het Utrechts Kleinkunst Festival is gewonnen door Margreet Markerink, Kees Scholten en Emmy Storms. De publieksprijs ging naar Maarten Peters en de organisatie kende de persoonlijkheidsprijs toe aan Joost Ariëns.

Na de tweede halve finale waren Margreet Markerink & Kees Scholten, Joost Ariëns, Maarten Peters, De Troubabrours, Paul Brederveld door als finalisten tijdens de extra feestelijke jubileumeditie van het Utrechts Kleinkunst Festival in het Schiller Theater ‘Place Royale’.

In 2017 werd het UKF gewonnen door Sanne Schuhmacher. Eerdere winnaars van de juryprijs waren: Meike Veenhoven (2010), Arjan Verschuur (2011), Marinke Flapper (2012), Nele Mennes (2013), Marjolein de Graaff (2014), Dan Tien in de Lucht (2015), Les Tigresses Rouges (2016).

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.