www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Gabbers-strip, Thomas Smith, Mylene d’Anjou, Jens Dendoncker, Alex Agnew

In de aanloop naar de Gabbers-shows van Najib Amhali, Ali B, Martijn Koning en Roué Verveer in de Ziggo Dome op 29 en 30 juni, zullen er tien strips van Strip Studio Schagen in de Metro worden gepubliceerd.

Comedian Thomas Smith geeft vanaf september les in het Mechelse Conservatorium. Hij zal docent zijn van de nieuwe cabaret & comedyopleiding. De infodag is op 23 juni.

Mylène d’Anjou is komend theaterseizoen te zien in de musical The Addams Family. Ze speelt de moeder van het vriendje van Wednesday Adams. Met zijn ouders komt het vriendje kennismaken met zijn aanstaande schoonfamilie.

Het VTM-programma ‘Hoe zal ik het zeggen?’ met comedian Jens Dendoncker heeft de Grand Award gewonnen in de categorie entertainment op het WorldMediaFestival in Hamburg.

Alex Agnew vertolkt Assepoetser in een hoorspelbewerking van het sprookje door de leerlingen van Basisschool De Ark in Kessel-Lo. Ook andere bekende Vlamingen werken mee aan de opnames. Een cd met bijbehorend boekje, waarin sfeervolle tekeningen en woordspelletjes staan, wordt vanaf juni voor 10 euro verkocht worden in kinderboekhandel De Kleine Johannes in de Tiensestraat en in stripwinkel Gobelijn in de Mechelsestraat. De opbrengst gaat naar het goede doel.
meer info

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.