www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Robert Long, Karin Bloemen, Yentl Schieman, Jochem Myjer

We berichtten al eerder over ‘De dag dat ik Robert Long ontmoette’, de Robert Long hommage die Vera Mann, Dieter Troubleyn, Julia Herfst en Roberto de Groot volgend seizoen in de theaters te zouden brengen. Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat Maaike Widdershoven de plaats van Vera Mann zal innemen bij deze hommage, zal Wil van der Meer Dieter Troubleyn vervangen tijdens deze voorstelling.

Karin Bloemen heeft de CosmoQueen Award gekregen. Deze award wordt gegeven aan vrouwen die zich inzetten voor een betere samenleving. Bloemen kreeg deze award samen met Marjolein de Jong, oncologisch chirurg en directeur van het Alexander Monro Ziekenhuis, voor hun inzet voor de stichting Breast Care Foundation. De award bestaat uit een beeld van kunstenaar Pépé Grégoire en een handgemaakte CosmoQueen shawl.

Zangeres Maaike Ouboter is een podcastserie gestart. In ‘Over jou’ spreekt ze met bijzondere mensen met wie ze een toevallige ontmoeting had. Ze stelt ze de vraag welke ontmoeting op hen indruk heeft gemaakt. In één aflevering vertelt Laurens Joensen over zijn ontmoeting met Yentl Schieman van het cabaretduo Yentl en De Boer. In een toekomstige aflevering komt Jochem Myjer aan het woord. De podcast is te vinden op iTunes en Spotify.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...