nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Stefan Pop, De Speeldoos Vught, Gabbers, Backstage Comedy Tour, René van Meurs, Roué Verveer, Ellen Pieters, Vera van Zelm

‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Stefan Pop, René van Meurs, Roué Verveer, Ellen Pieters en Vera van Zelm. Daarnaast recensies voor ‘Gabbers’ en ‘Backstage Comedy Tour’. Ook luidt Theater De Speeldoos in Vught nu de noodklok.

Interview met Stefan Pop in Het Parool over het Comedytrain International Summer Festival: “Bravoure of nederigheid, allebei mooi.”
3 juli 2018 (blendle)

Theater de Speeldoos in Vught balanceert op het randje van faillissement. Nog minder subsidie kan de nekslag betekenen. De theaterdirecteur is vandaag de petitie ‘De Speeldoos moet blijven’ gestart, meldt het Brabants Dagblad.
3 juli 2018

Recensie voor Gabbers 2018 (met Najib Amhali, Ali B, Martijn Koning en Roué Verveer) in Telegraaf: “Formule Gabbers nu al uitgewerkt?”
30 juni 2018

Recensie voor ‘Backstage Comedy Tour’ in Dagblad van het Noorden: “” The Backstage Comedy Tour: een Club met een briljant plan” ★★★★
1 juli 2018

René van Meurs in de Volkskrant: “Na een droomstart bij Comedytrain heb ik genoeg schijt over me heen gehad”
28 juni 2018

Roué Verveer in AD: ‘Ik wil je laten lachen tot je kaakpijn hebt’.
25 juni 2018

Ellen Pieters in Margriet: “Ik vind de waarheid niet zo erg, hoe hard-ie ook is”
21 juni 2018 (blendle)

Vera van Zelm in het AD: “Zwanger? Geen reet aan!”
12 juni 2018 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...