nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sarah Millican naar België

Nadat eerder al een optreden in Nederland werd aangekondigd, volgt er nu ook een optreden van Sarah Millican in België: op 3 maart komt ze voor het eerst naar Vlaanderen en staat ze met haar show ‘Control Enthusiast’ in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

“Millican besloot comedian te worden na haar echtscheiding. Haar opeenvolgende optredens op het Edinburgh Fringe Festival leken elkaar ieder jaar te overtreffen en vormden de perfecte basis voor een bloeiende carrière in comedy, radio en tv (Live At The Apollo, Have I Got News For You, Mock the Week, QI, Never Mind the Buzzcocks, …).

In haar nieuwe show ‘Control Enthusiast’ zal ze de toeschouwer van alles bijleren over verkeersagressie, Rescue Men, winderigheid in ziekenhuisbroeken, wat er kan gebeuren als je een bh past, op welke manier je een compliment best voorbereidt en krijgt ook gratis tips over onderbroeken kopen en hoe je best met verkoopsters praat.”

De kaartverkoop start vrijdag 20 juli om 10.00 uur.
www.arenbergschouwburg.be

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...