www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voordekunst: Peter van Rooijen

Cabaretier Peter van Rooijen (ook theatermaker bij Circus Treurdier en singer-songwriter bij het Nieuwe Lied) werkt aan zijn tweede album ‘Liefde, dood & zwaartekracht’. Momenteel vinden de studio opnames plaats en daarvoor werkt hij met muzikanten en collega’s van Het Nieuwe Lied die koortjes komen koortjes inzingen. De bedoeling is dat de plaat begin oktober officieel verschijnt. Maar daarvoor is nog geld nodig en daarom heeft hij een crowdfundingsactie opgezet via Voordekunst.

Naast de vrije donaties zijn er ook een aantal tegenprestaties, zoals een gesigneerde CD, kaartjes voor de gelijknamige theatervoorstelling, een vermelding in het cd-boekje, een persoonlijke videoboodschap, een huiskameroptreden of zelfs een speciaal voor jou geschreven lied, over een bepaald vaardigheidslevel aangaande jouw prestaties op een bepaald gebied.

Kijk die kop nou, daar wil je toch gewoon een CD van? Voor meer info en donaties:
meer info

Als je nog twijfelt luister dan hoe goed zijn eerste album ‘Er is iemand thuis’ is:

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.