www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Kees van Kooten, Pepijn Schoneveld, Iwein Segers, Manou Kersting, Luk Wyns

Dr E.I. Kipping (Kees van Kooten) is terug in Onze Taal: Ik taal hier niet naar.
juli-aug 2018

Pepijn Schoneveld gaat acteren in de familievoorstelling ‘Het Mysterie van Alkmaar’. In 2018 bestaat de Grote Kerk Alkmaar 500 jaar en om dat te vieren, produceert TAQA Theater De Vest deze voorstelling, die exclusief te zien zal zijn in de Grote Kerk. De andere hoofdrollen zijn voor Maartje van de Wetering en Cees Geel. ‘Het Mysterie van Alkmaar’ speelt op de zondagen 11, 18 en 25 november. Meer info en kaarten:
www.theaterdevest.nl

Iwein Segers gaat de rol vertolken van Vagenende, de magiër, in de nieuwe tv-reeks “De bende van Jan De Lichte”, gebaseerd op het gelijknamige boek van Louis Paul Boon uit 1957. Ook Manou Kersting zal in de serie te zien zijn. De reeks wordt in het najaar door de Vlaamse commerciële zender VTM uitgezonden.

Luk Wyns zal meespelen in een andere nieuwe VTM-reeks, Phil Frisco. Deze wordt later dit jaar uitgezonden.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...