www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Dara Ó Briain naar België

Na de eerder aangekondigde shows voor Nederland, werd nu ook bekend gemaakt dat Dara Ó Briain naar België komt. Op 22 mei 2019 speelt hij zijn nieuwe voorstelling ‘Voice of reason’ in de Stadsschouwburg in Antwerpen en op 23 mei in het Koninklijk Circus in Brussel.

Ó Briain is een van de meest herkenbare gezichten op de Britse tv, als gastheer van de enorm succesvolle Mock The Week, Star Gazing Live, Robot Wars en Go 8 Bit. Na zijn zegevolle en uitverkochte doortochten in Antwerpen en Brussel in 2015 kan het Belgische publiek zich weer voorbereiden op een avond vol geniale komedie. Dankzij de interactie met het publiek is geen enkele show dezelfde.

De kaartverkoop start woensdag 1 augustus om 10:00 uur via onderstaande links:
Stadsschouwburg Antwerpen
Koninklijk Circus Brussel

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...