nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Emiel de Jong, Rutger de Bekker, Walter Baele

Emiel de Jong gaat de rol van Bart vertolken in de musical Mamma Mia!, die vanaf september in het Beatrix Theater in Utrecht loopt. Deze musical met ABBA’s grootste hits vertelt het komische liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie.

Rutger de Bekker gaat niet alleen een rol spelen in de musical Expeditie Eiland, maar heeft ook de muziek daarvoor gecomponeerd. Expeditie Eiland, dat gebaseerd is op het tv-programma Expeditie Robinson, gaat in het najaar in première.

Ook de Vlaamse stemmenimitator/comedian Walter Baele gaat opnieuw in een musical spelen: hij gaat de rol van koning vertolken in de musicalbewerking van Doornroosje, die deze maand in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen wordt opgevoerd.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...