nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voor de kunst: Flip Noorman

Flip Noorman, ook singer-songwriter bij het Nieuwe Lied) werkt aan zijn nieuwe album ‘De Big One’. Vrijelijk gebaseerd op de 19-eeuwse sideshow van het Ringlin Brothers Circus wordt de Big One een muzikale Freakshow. Een even ongemakkelijk als onweerstaanbaar inkijkje in de menselijke rariteiten. In elk lied staat weer een andere “curiositeit” centraal.

De CD is bijna klaar, maar het mixen, masteren en drukken zijn kostenposten die nog gedekt moeten worden. Vandaar dat Noorman via Voordekunst een crowdfundingsactie heeft opgezet.

Naast de vrije donaties zijn er ook een aantal tegenprestaties, zoals de CD, kaartjes voor de gelijknamige theatervoorstelling, een boek-met-CD met de liedteksten en voor elk lied een tekeningen van Daniel van Nes, bonus-tracks en foto’s, een lied op maat of dit alles met een huiskamerconcert.
meer info

Beluister hier Noormans eerdere albums:

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.