www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Geert Hoste op ALL RIGHTS! festival voor Amnesty International

Op 15 september presenteert Amnesty International op de UCL-Campus in Brussel het gratis festival ALL RIGHTS!. Sprekers en artiesten komen samen om oplossingen te zoeken voor de uitdagingen rond mensenrechten. Amnesty ambassadeur Geert Hoste zet zich al jaren in voor de promotie van #mensenrechten in Vlaanderen. Tijdens ALL RIGHTS! zal hij te zien zijn met zijn ‘Short Talk’.

“Komen we rond met een basisinkomen als onze sociale zekerheid dan verdwijnt? Leven we binnenkort allemaal in de stad? Hebben we het recht om niet gemeten en geanalyseerd te worden door nieuwe technologie├źn? En wat met de problemen rond diversiteit? Deze en andere vragen over de uitdagingen van vandaag en morgen leggen we op tafel tijdens ons allereerste mensenrechtenfestival. Een evenement voor jong en oud!”

Voor meer info en aanmelding:
amnesty-international.be/all-rights

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.