nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opname Jan Jaap van der Wal

Op zaterdag 1 september worden er in het Openluchttheater Rivierenhof in Antwerpen opnames gemaakt van ‘Schoon’, de tweede show die Jan Jaap van der Wal speciaal voor en in Vlaanderen maakte. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog, die is dieper geworden.

In ‘Schoon’ gaat Van der Wal verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, en scherpe hoekjes, en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal SCHOON. Het is maar hoe je er naar kijkt. Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Lukas Lelie.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar:
www.oltrivierenhof.be

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...