nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul de Leeuw éénmalig terug op de radio met Lieve Paul

Paul de Leeuw maakt op 6 september een éénmalige uitzending van zijn programma Lieve Paul. De uitzending is in het kader van de NPO Radio 2 Collecteweek, waarin de radiozender geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding.

De speciale aflevering van Lieve Paul is op donderdag 6 september tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op KX Radio en daarna terug te luisteren op de website van NPO Radio 2.

De Leeuw maakt het programma samen met Paul van der Lugt. Beide heren proberen de relatieproblemen van de luisteraar op te lossen: zit je vriendin altijd maar op haar telefoon en vraag je je wel eens af of ze nog wel in de gaten heeft dat jij er ook bent? Knoopt je man nooit een leuk gesprek aan waardoor je wat hem betreft standaard zwijgend tegenover elkaar zit in een restaurant. Komen alle initiatieven in jullie relatie altijd bij jou vandaan of is de tijd van de verrassingen allang voorbij en baal je daarvan? De Leeuw en van der Lugt schieten te hulp.

Via onderstaande link kan je je probleem melden en Paul & Paul zullen het vervolgens proberen op te lossen.
www.nporadio2.nl

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...