nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jochem Myjer speelt in 36 shows Carré in 2019

Jochem Myjer gaat tussen half januari en eind mei 36 keer zijn voorstelling ‘Adem in, adem uit’ in Carré in Amsterdam spelen.

“Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Ervaren ‘Zenmeester’ Jochem Myjer neemt je mee in een gloednieuwe avondvullende kalmerende meditatie-oefening. Althans dat beweert hij.”

De verkoop van deze shows gaat zaterdag 22 september om 10 uur van start. Per persoon kunnen zes kaarten worden gekocht. De ticketverkoop verloopt via Guts Tickets, een ticketsysteem dat ticketfraude en woekerprijzen tegengaat.
www.carre.nl

foto: Stephan Vanfleteren

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...