nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Wannes Van de Velde hommages in het najaar

In het najaar is het 10 jaar geleden dat Wannes Van de Velde overleden is.

Deze zomer was er al een hommage aan deze Vlaamse kleinkunstenaar tijdens Boterhammen in het Park: o.a. Jan De Smet en Walter Poppeliers (De Nieuwe Snaar) en acteur Lucas Van den Eynde brachten hier een eerbetoon. Zij zullen opnieuw een hommage aan van de Velde brengen tijdens ‘Wannes Leeft!’ op 28 oktober in de Roma in Antwerpen. Uit het oeuvre van van de Velde worden de mooiste liederen en hun wonderlijke melodie├źn terug op het podium uitgevoerd door niet minder dan tien zangers en muzikanten.

Meer info en kaarten:
www.deroma.be

Op 6 september vindt er een andere hommage plaats in de De Schuur in Borsbeek. Dit eerbetoon wordt gebracht door Dree Peremans, auteur van de biografie ‘Wannes, Hier is hem terug’, Marc Hauman, die nog met Wannes zong, en Bernard Van Lent, die sinds zijn tienerjaren accordeon in de groep van Van de Velde speelde.

Meer info en kaarten:
De Schuur Borsbeek

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...