nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Torpedo’s Podcast Comedy

Torpedo’s Podcast Comedy is een nieuw experiment in het knusse Torpedotheater in Amsterdam. 1 MC, 4 comedians én een talentspot. Na de show vertellen ze over de totstandkoming van hun grappen in een podcast. Een nieuw concept in een relaxte sfeer.

Dit nieuwe concept is op 2 oktober voor het eerst te zien. MC op deze avond is Paul London en de comedians zijn Harry Gloyzbach, Pepijn Schoneveld, Hassan el Rahaui en Wouter Monden. Er is een open spot voor Odette van der Molen.

Kaarten zijn slechts 5 euro. Volgende edities zijn op 4 december 2018, 5 februari 2019 en 2 april 2019.

Voor meer info en kaarten:
www.torpedotheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.