nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Oost in Amsterdam

Op zaterdag 6 oktober vindt de vierde editie van het Huiskamerfestival Oost plaats. Huiskamers rondom het Amsterdamse Eikenplein worden omgetoverd tot kleine theaters. Bezoekers lopen een route door de buurt en zien drie verschillende shows naar keuze.

Professionele artiesten spelen er try-outs van programma’s die later in het seizoen in de theaters te zien zullen zijn. Na afloop is er een groot slotfeest in de Barbaraschool op het Eikenplein.

De line-up bestaat uit talenten in de genres cabaret, kleinkunst, theater en journalistiek. Met optredens van o.a. Theo Nijland, Selma Visscher (winnares Groninger Studenten Cabaret Festival 2016), het trio Mirthe Bron, Ludo van der Winkel en Boy Ooteman (tragikomedie), Elenne May (muziek) en Pieter-Bas van Wiechen (journalist).

Meer info en kaarten:
Huiskamerfestival Oost

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...