www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Voordekunst: Tekst Zoekt Muziek m.m.v. Jenny Arean, Youp van ’t Hek, Lucretia van der Vloot e.a.

Tekstdichter Wietske Loebis schrijft wekelijks liedteksten die op zoek zijn naar muziek en zang. Wekelijks post zij nieuwe teksten op Facebook, Instagram en LinkedIn, in de hoop muzikanten en zangers te vinden die er een lied van willen maken. Nu zijn er plannen voor een verzamelalbum!

Inmiddels zijn er klinkende namen aan het initiatief verbonden: Jenny Arean, Youp van ’t Hek, Lucretia van der Vloot, Mylou Frencken, Ruud Bos, David Vos, Kiki Heessels, Liekje Welten, Johan Hoogeboom en Bas Marée.

Voor studio-opnames, het samenstellen van een boek met liedteksten en voor promotionele doeleinden is geld nodig. Wietske hoopt dat jij wilt bijdragen aan een verzamelalbum met nieuwe Nederlandstalige theaterliedjes, gezongen door de beste theaterartiesten.

Voor meer info en donaties:
www.voordekunst.nl
www.wietskeloebis.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.