nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Willem Wilmink, Kommil Foo, Cameretten Run

Afgelopen vrijdag werd bij het Lonnekermeer in Enschede een houten kunstwerk ter ere van Willem Wilmink onthuld. Het beeld, gemaakt van een Douglasspar uit het Lonnekermeer, staat langs de Willem Wilminkroute, waarbij acht gedichten van Wilmink de wandelaar begeleiden op een uitgezette wandeling.

Op 22 september zond Radio 1 ( BE) de Lage Landenlijst uit: luisteraars kozen hun favoriete Nederlandstalige lied. De nieuwe nummer 1 is “Ruimtevaarder” van Kommil Foo. Broers Raf en Mich Walschaerts vonden het ongelofelijk, onwezenlijk, een beetje onwerkelijk dat hun lied tussen al die andere ongelofelijke nummers stond. De top 3 werd vervolledigd door “Ploegsteert” van Het Zesde Metaal (met Wannes Capelle) en “Zoutelande” van BLØF feat. Geike Arnaert.
www.lagelandenlijst.radio1.be/lijst

Op woensdag 17 oktober organiseert de Rotterdam Running Crew in samenwerking met het Cabaretfestival Cameretten de Cameretten Run in Theater Zuidplein. René van Meurs zal dan een kort, maar exclusief optreden geven. Aangezien het een speciale run is, kan er maar één afstand van ongeveer 7,5 kilometer gelopen worden. Tickets kosten 15 euro en er zijn 500 plaatsen beschikbaar.
Meer info:
www.rotterdam-runningcrew.nl/product/camerettenrun/

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...