nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Gunter Lamoot

Vanavond zendt de Vlaamse zender CAZ de registratie van de theatershow ‘Gunter Lamoot – Uw Beste Vriend’ van Gunter Lamoot uit.

Lamoot komt op in het land van de rijzende zon met een fez op zijn hoofd en steekt een verhaal af over zijn roemrijke vader. Even later belandt hij terug van Mars op het podium en zit als een toegewijde stempelaar op café met politici Philip De Winter, Karel Dillen en diens hond (hond is geen politicus). Lamoot haalt het rechtse gedachtegoed onderuit met een verhaaltje dat zich een weg baant over het Franse chanson tot aan een coupe brésilienne.

De minder preutse kijker en ware comedy liefhebber onder u krijgt hier weer een stukje onnavolgbare en grofgebekte Véronique voorgeschoteld. U weze wel gewaarschuwd: in deze zaalshow komt Lamoot, trouw zoals hij is, grofgebekt uit de hoek. De voorstelling bevat dan ook expliciet taalgebruik én confronterende (porno)beelden ter illustratie. Ingrediënten die de toeschouwer in geen geval onberoerd laten, maar die noodzakelijk zijn voor zijn verhaal. Een verhaal dat bol staat van de maatschappijkritiek en een onbehaaglijke spiegel wil voorhouden aan het publiek.

‘Gunter Lamoot – Uw Beste Vriend’ wordt uitgezonden om 22u10 op CAZ. Deze zender is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...