nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedytunes Comedynights

Comedytunes Comedynights is een initiatief van comedian Ronald Smink en vormgever Dimitri Jansma.

Samen geven ze ervaren en talentvolle comedians een podium om zich te laten zien aan enthousiast publiek. De afgelopen jaren baarden ze opzien met geslaagde comedynights, aangekondigd met fraaie posters ontworpen door Jansma.

Komend seizoen programmeren ze in 6 poppodia in Nederland.
speellijst

Daarnaast zijn ze bezig met een merchandise lijn en maken ze tijdens Simplon Comedynight in Groningen live opnames van comedians in de kleine zaal van Simplon. Deze opnames zijn vervolgens te zien op hun Vimeo kanaal.
comedytunes.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.