www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Felix Meurders, Paul van Vliet, Kim van Zeben, Otto-Jan Ham

Felix Meurders blijft voorlopig toch op post als co-presentator van het Radio2-programma Spijkers met koppen. Vorige week werd aangekondigd dat hij moest stoppen omdat de NPO met een nieuwe presentator een jonger publiek wou aanboren. BNNVARA kon op korte termijn geen andere plek voor Meurders vinden, vandaar dat in samenspraak besloten werd dat hij Spijkers met koppen blijft presenteren totdat een nieuw radioslot gevonden is.

Paul van Vliet is gestopt met spelen, maar af en toe zal hij wel nog optreden bij bijzondere gelegenheden. Van Vliet trad in maart 1969 op bij de opening van het Nederlands Congresgebouw in Den Haag. Op 16 maart 2019 wordt het 50 jarig jubileum gevierd met het Festival TIJD!. Daarom werd Van Vliet gevraagd om hier opnieuw op te treden.
Meer info:
www.vijftigjaarworldforum.nl/festivaltijd

Kim van Zeben speelt een bijrol in De Inspirator, een film over een succesvolle verandermanagement goeroe die de regie over zijn eigen leven kwijt raakt. De film is momenteel in enkele Nederlandse bioscopen te zien.

Voormalig presentator van De Ideale Wereld Otto-Jan Ham gaat voor CANVAS de nieuwe studentenquiz de Campus Cup presenteren. De juiste uitzenddatum is nog niet bekend. Ham staat vanaf dit najaar ook in de theaters met zijn eerste avondvullende show, Even goede vrienden.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...