nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: André van Duin, Murth Mossel, Eva De Roovere, Mira, Kiki Schippers

Het tweede seizoen van ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ is in het najaar van 2019 te zien bij Omroep Max. Met in de hoofdrollen opnieuw Kees Hulst en André van Duin.

Murth Mossel spreekt de stem in van Stenenbewaarder in de nieuwe animatiefilm ‘Smallfoot’ over een mythe die volledig op zijn kop wordt gezet als een yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. ‘Smallfoot’ loopt sinds deze maand in de bioscoop.

Zaterdag 13 oktober aanstaande is ‘Nekka-Nacht Veelzijdig’ te zien in de Bourlaschouwburg in Antwerpen. Tijdens deze eendaagse editie van het muziekfestival staan alleen maar vrouwen op het podium, zeven Vlaamse en drie Nederlandse: Eva De Roovere, Hannelore Bedert, Riet Muylaert (JackoBond), Laïs, Els Dottermans, Mira, Kiki Schippers, Stephanie Struijk en Roosbeef. De presentatie is in handen van een vrouw: de Antwerpse stadsdichteres Maud Vanhauwaert.
bestel kaarten

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...