www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premiere Kiki Schippers uitgesteld na auto-ongeluk

Dinsdag 16 oktober heeft Kiki Schippers op de snelweg een auto-ongeluk gehad. Schippers was de enige in de auto en maakt het naar omstandigheden goed. Wel moet zij, om volledig te herstellen, de komende tijd rust nemen. “Daar ben ik niet goed in. Gelukkig heb ik lieve vrienden en familie om me heen die me nu opvangen”, aldus Schippers in een bericht van haar impresariaat.

De resterende voorstellingen in oktober zijn geannuleerd. Dit betekent dat ook de première van haar nieuwe cabaretprogramma WAAR is vervallen. Deze zou plaatsvinden op 31 oktober in De Kleine Komedie. De nieuwe premièredatum wordt zo spoedig als mogelijk bekendgemaakt.

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.