www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kevin Bridges naar Nederland en België

De Schotse stand-up comedian Kevin Bridges komt naar de lage landen. Met zijn ‘Brand New’ Tour staat hij op 1 april op de planken van de Meervaart in Amsterdam, op 3 april in TivoliVredenburg Utrecht en op 26 april in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Bridges maakte zijn debuut tijdens de BBC1 Comedy Roadshow van Michael McIntyre in 2009 en nog geen jaar later trad hij op in de Glasgow SECC Arena voor 10.000 mensen en keerde hij daar in 2011 en 2012 terug voor meerdere uitverkochte shows. Op tv was hij te zien als host voor ‘Stand Up For The Week’ en ‘Live At The Apollo’.

De kaartverkoop start op maandag 29 oktober om 10 uur.
www.ticketmaster.nl
www.teleticketservice.com

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...