nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Claudia de Breij, Maartje en Kine, Huiskamerfestival kKik

De videoclip van ‘Later wordt het beter’ van Claudia de Breij is uit. De clip is geregisseerd door Tim Kamps en bevat veel bekende gezichten.

Videoclip voor ‘Van jou’ van Maartje & Kine.

Op 11 november wordt de eerste editie van Huiskamerfestival kKik, kleinkunst in de Kamer, in Warmond georganiseerd. In en om de Dorpsstraat worden 3 huiskamers omgetoverd tot intieme theaters. Cabaret komt er van Daniëlle Schel. Daarnaast zijn er optredens van muzikanten van Paul & Paul en illusionist Pepijn Meeuws. kKik begint en eindigt bij De Oude School. Elke voorstelling duurt een half uur. Tussen de voorstellingen is er tijd voor een drankje in één van de cafés, na afloop is er soep met een broodje.
www.kunstweekwarmond.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.