www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: William Boeva, Richard Groenendijk, Ruben van der Meer, Friso Wiegersma

William Boeva zal the 1UP conference & Belgian Game Awards presenteren. Deze gaan door 15 en 16 februari in Kortrijk Xpo.
www.1up-conference.com

Richard Groenendijk en Ruben van der Meer zijn twee van de BN’ers, die zich inzetten voor de nieuwe campagne tegen de bontindustrie: Are you Fur Real?. Met een T-shirt, ontworpen door modeontwerper Bas Kosters, vragen zij om aandacht voor het dierenleed dat schuil gaat achter bontkragen. De opbrengst van het shirt, dat online te koop is, gaat geheel naar de campagnes van Bont voor Dieren tegen de bontindustrie.
www.bontvoordieren.nl

Wegens onvoldoende aanmeldingen gaat nu zondag de theatrale lezing: ‚ÄúNiemand dan wij, de liefde tussen Wim Sonneveld & Friso Wiegersma” van Hans van der Woude en Frank Jochemsen in Museum Slager in Den Bosch niet door.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...