nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Ideale Wereld maakt liveshow “De DIW Kerstsoirtwée”

Het satirische CANVAS-programma De Ideale Wereld gaat zich ook inzetten voor De Warmste Week van Music For Life, het Vlaamse equivalent van Serious Request, waarbij het opgehaalde geld naar verschillende initiatieven van liefdadigheid gaat.

Presentator Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks, waaronder Jelle De Beule en Jonas Geirnaert, organiseren op 22 december in de AB in Brussel een nieuwe editie van hun kerstliveshow, “De DIW Kerstsoirtwée”, om de kerstperiode op te fleuren. Geen vuurspuwende stalen dino’s deze keer, maar wel ánder spektakel waar Cirque Du Soleil een puntje aan kan zuigen. Een lach, een traan (van het lachen) en véél livemuziek van de DIW Kerstsoirtwée-huisband, onder leiding van de Compact Disk Dummies, en aangevuld met gastzangers van de meest diverse pluimage.

Kaartverkoop start op 28 november om 10 uur.

De opbrengst van “De DIW Kerstsoirtwée” zal volledig naar De Warmste Week van Music For Life gaan.

Meer info:
www.abconcerts.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...