nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Steven Brunswijk, Johan Fretz, Glodi Lugungu, Raf Walschaerts

Steven Brunswijk is een van de deelnemers aan Boxing Influencers, waarin realitysterren, bloggers en rappers met elkaar op de vuist gaan. Het programma zal volgend jaar te zien zijn op RTL.

Johan Fretz en Glodi Lugungu zullen te gast zijn op de eerstvolgende editie van Bijlmer Boekt! op 18 december in het Bijlmer Parktheater. Bijlmer Boekt! is verhalend variété gepresenteerd door Christine Otten. Literatuur, spoken word, theater, cabaret, zang en muziek komen samen in een avondvullende show.
Meer info en tickets:
www.slaa.nl

Raf Walschaerts heeft een familievoorstelling voor groot orkest geschreven, Symfonie voor valse noot. Slapstick en klassieke muziek voor mensen van 6 tot 106. De voorstelling wordt eind december in Gent, Brugge en Antwerpen gebracht met medewerking van o.a. Symfonieorkest Vlaanderen, Raf Walschaerts en Ineke Nijssen.
Meer info & tickets:
www.symfonieorkest.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...