nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Comedy Talent Award bekend

De afgelopen weken vonden de voorrondes plaats van de Comedy Talent Award.

Na 6 auditierondes wisten volgende kandidaten zich te plaatsen voor de halve finales op 11 en 18 januari in de Kargadoor in Utrecht: Dave Mangene, Jon Mouter, Frank Geelen, Destin Sleutel, Ghislaine van der Nat, Chris Kok, Yaïra van Nielen, Mourad Aoujilnq, Harry Hol, Midge Hazewinkel, Odette van der Molen, Sam Humes, Teun van den Elzen, Michiel Van Dam, Thomas van Hees, Oscar Smit, Mikaela Burch, Tim Kroezen en Thom Elsenaar.

De finale op 2 februari is eveneens in de Kargadoor.

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...