www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Jan Aarntzen

Sinds 1977 heeft Jan Aarntzen honderden theaterkostuums ontwerpen. Op zijn website heeft hij nu een overzicht uitgebracht bestaande uit zeven boeken met in totaal 526 pagina’s. Integraal vrij in te zien via zijn website.
aarntzen.net

Jan Aarntzen (68) studeerde mode, grafiek en industrieel ontwerp aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem, werkte als stylist bij de Bijenkorf en was directeur bij de Amsterdamse mode-academie Vogue.

Na zijn debuut in 1977 voor het cabaretprogramma Geen zee te hoog onder leiding van de Friese veteraan Rients Gratama. Daarna ontwierp hij kostuums voor onder meer Karin Bloemen, Brigitte Kaandorp, Tineke Schouten, de Ashton Brothers en de Wereldband.

foto: Nick van Ormont

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.