www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Waterkonijnen

Waterkonijnen heeft zich vandaag aangesloten bij het impresariaat Hummelinck Stuurman Theaterbureau. Het Rotterdamse cabaretduo bestaand uit Ismail Aghzanay en Muhsin “Musa” Abdulwahab stond onlangs in de finale van Cameretten.

“Waterkonijnen zijn mannen met een missie. Hun anekdotes zijn uit het leven gegrepen. Ze zijn kritisch, ontwapenend, humoristisch, hebben een flinke dosis zelfspot en zijn niet bang om hun emoties te delen met het publiek.”

Momenteel zijn te door het hele land te zien met de finalistentournee van Cameretten.
speellijst

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.