nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tis Hier Geen Hotel met Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth

Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth staan vanaf september 2019 in de theaters met ‘Tis Hier Geen Hotel’, een “herkenbaar stuk voor mensen met en puber in huis of die ooit zelf puber zijn geweest”. Geïnspireerd op de website van Saskia Smith en Martine de Vente Journalist.

“Met pubers in huis is het nooit saai. Van slaande deuren tot eerste liefdes en van nachtelijke uitstapjes tot weerzin tegen school. Als ouder doe je er niks tegen en als puber kun je er niks aan doen. Avonturen over het leven met pubers volg je via Tis Hier Geen Hotel.nl​. Vanaf september kun je de avonturen van het blog ook offline beleven, want ze gaan naar het theater!

Vanaf september dus in de theaters te zien met herkenbare anekdotes, liedjes, dagboekfragmenten, sketches en grappige feiten. Onder regie van Jeroen Woe, bekend van Van der Laan en Woe.
www.tishiergeenhotel.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.