nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: ‘Even tot hier’ met Van der Laan en Woe

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van ‘De Kwis’, zijn vanaf zaterdagavond 16 maart weer wekelijks terug op tv met een nieuw satirisch programma ‘Even tot hier’. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 7 zingende acteurs, een expert en een ‘muzikale grootheid’ zal in rap tempo al het nieuws van die week hun revue passeren. Ze proberen zich letterlijk een voorstelling te maken van de week. ‘Even tot hier’ is vanaf zaterdag 16 maart wekelijks om 21:20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

“‘Even tot hier’ slaat op een theaterterm die gebruikt wordt om een pauzemoment tijdens repetities aan te geven. Niels en Jeroen leggen hun voorstelling van de week geregeld even stil om sommige onderwerpen op humoristische wijze verder uit te diepen.”

‘Even tot hier’ wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe, samen met schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Heerschop, Peter Capel, Peter van Rooijen en Armèn Hakhverdian. Het ensemble wordt gevormd door Bart Sietsema, Lieke van den Broek, Myrthe Huber, Pim van Alten, Sarah Janneh, Jip Smit en Peter van Rooijen.

‘Even tot hier’ is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.
bijwonen opnames

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.