www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Fresku

Een overzicht van de premières deze week, met: Fresku

Fresku met ‘Voordat het te laat is’
Premiere: Parktheater in Eindhoven, 28 feb 2019.

Verrassing is zijn belangrijkste wapen. Net als hij je heeft meegesleept in een kwetsbaar en hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op – patserrapper Gino Pietermaai of de volkse racist Willy Keurig – dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog op het andere been zet. Fresku heeft nog heel veel onnavolgbare gedachtespinsels en fantastische verhalen voor je in petto: over vaderschap, liefde en mannelijkheid bijvoorbeeld. Daarom moest er een nieuw programma komen. ‘Voordat het te laat is’.

Nog te zien tot en met 24 april 2019.
speellijst

foto: Damion Thakoer

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.